RUŞINE, Marius Oprescu!

Postat in data de vineri,20 ianuarie, 2012 in categoria Ancheta. Va puteti abona la RSS 2.0 feed. Both comments and pings are currently closed.

Ar trebui astăzi să-i crape obrazul de ruşine lui Marius Oprescu, peşedintele PSD Slatina! Asta dacă mai are un gram de demnitate şi respect măcar pentru sutele de slătineni care de aproape o săptămână îndură frigul şi ploaia pentru a-şi striga în stradă nemulţumirile. Că s-a aflat între protestatari, ca cetăţen este în regulă, însă faptul că încearcă nu numai să câştige capital politic personal dar se ocupă de imaginea lui Darius Vâlcov, preşedintele PDL Olt, partidul mult hulit astăzi de români, depăşeşte orice limită.

Domnule Oprescu protestul este al oamenilor, este unul spontan, unul tragic dacă ascultaţi problemele cu care se confruntă cei din piaţă. Nu au venit în aceste zile să facă prezentări de modă, nici să vă vadă pe dumneavoastră, au venit să-şi strige păsurile. Iar ei, slătinenii au dreptul să se exprime liber despre orice şi oricine, chiar şi despre dumneavoastră, şeful dumneavoastră de partid-Paul Stănescu şi celălalt şef-de cârdăşie- Darius Vâlcov. Acelaşi drept l-au avut şi oamenii care vineri seara au purtat pancare pe care era scrisă lozinca ce făcea referire la şefii dumneavoastră: ,,Jos Băsescu, dar şi Vâlcov şi Stănescu”. Pentru că slătinenii, dincolo de tăierile de pensii nu uită că plătesc cel mai scump metru cub de apă, că plătesc din buzunarul lor, obligaţi, miliarde pentru panseluţele puse de Rupiah, pentru ţânţari şi câini comunitari, sute de miliarde pentru ALRO Slatina şi exemplele sunt multe. Şi pentru asta au dreptul să afişeze chiar şi astfel de lozinci. Nu e normal ca din ordin al dumneavoastră, cum s-a întâmplat aseară,(iar pentru cele consemnate avem dovezi!) câţiva tineri să se posteze în faţa celui grup care se declara împotriva celor ce ne conduc oraşul şi judeţul, cu pancarte prin care cereau legalizarea prostituţiei şi drogurilor, pentru a se da impresia că este un cerc al unor huligani. Dacă vreţi să legalizaţi prostituţia şi drogurile, aveţi libertatea să vă atârnaţi de gât pancarte cu astfel de lozinci!

La fel de anormal a fost şi ordinul pe care şeful jandarmilor l-a dat subordonaţilor de a forma lanţ în faţa acelor pancarte, şi să marginalizeze grupul respectiv de restul protestatarilor. Din câte cunoaştem noi domnule Drejoi jandarmii asigură liniştea, ceea ce n-a lipsit de la manifestările slătinenilor, nu fac politică! Despre jandarmi tot respectul, însă despre şefi vor fi multe de spus! La fel şi despre Marius Oprescu care-şi permite să calce în picioare şi chiar să profite de pe urma necazurilor slătinenilor. RUŞINE Marius Oprescu!

Ana Maria Matei

2.185 vizualizări

9 comentarii to “RUŞINE, Marius Oprescu!”

 1. Dariusianuarie 20th, 2012 - 19:29

  Mariuse cum de s-au prins astia ma ? Ti-am zis sa fii atent cand plantezi pancardele alea ? Prostule ! Sa te lasi prins de ciumpalacii si viermii aia !

 2. Dariusianuarie 20th, 2012 - 19:30

  Mariuse cum de s-au prins astia ma ? Ti-am zis sa fii atent cand plantezi pancardele alea ? Prostule ! Sa te lasi prins de ciumpalacii si viermii aia ! De maine schimba tactica, altfel ce fac de 24 ianuarie? Cum mai joc eu hora unirii ?

 3. XXLianuarie 21st, 2012 - 10:07

  Oprescu, martafoiul de Piatra-Olt, o alta creatie a bolsevicului Toma, un needucat si nestiutor de carte, parvenit prin bani bfacuti din inselarea statului, capra a lui Valcov si nu in ultimul rand…nespalat! Asta este presedintele P.S.D. Slatina si candidatul cumparat de Valcov la Primaria Slatina. Un candidat de forma, iepure care nu va putea tine vreodata un discurs cu logica, nici macar sa-l citeasca. Vlajganisi puradei adunati de Toma de pe ulitele judetului si adusi la oras pentru a fi botezati politicieni. Retardatii au si crezut ca asta sunt asa cum este cazul marelui-sef Stanescu, hulit de protestatari. Oprescule, du-te la scoala, termina liceul asa cum a facut si Igas si apoi candideaza, inclusiv pentru functia de ministru! Europarlamentarele din 2009 le-ai ratat. Daca ai fi ajuns europarlamentar, ai fi fost un Vanghelie de Strasbourg si ai fi salvat-o pe EBA de penibil. Du-te acasa scursura de maidan ce esti, invata alfabetul si plateste-ti impozitele la stat, pentru ca oricum o sa le platesti din urma! Ana Matei, ne-ai stricat sambata cu fotografia coclitului! Puteai sa o prezinti inapoia gratiilor si-atunci mai mergea, dar muhaiaua om politic este prea de tot! Ce sa faca asta de ziua Unirii mai mult decat a facut Stanescu, care a confundat, anul trecut, data Unirii cu data si anul lui de nastere? Eventual sa se minuneze si sa spuna :”Mancati-as ce lume! S

 4. Cristiianuarie 21st, 2012 - 10:12

  P.S.D. Olt= Stanescu, Oprescu, Costinel Alexandrescu. Lipsesc taratoarele George Dumitrescu si Roxana Dragomir daca nu le ia Balasescu la PD-L. Tazmanian face parte din elite.

 5. Popescu Georgeianuarie 21st, 2012 - 20:18

  Marius Oprescu este un tanar de care ve-ti auzi mult si multe in viitor . Iar pentru ca este presedinte PSD Slatina il vom face sau pune primar. Iar unul din multele motive este ca este corect si nu accepta vorbe spuse la ureche. Ca a reactionat la ceva ce nu-i placea este de felicitat pentru ca a gasit o solutie in timp foarte scurt. Bravo ,trebuie gasit un inlocuitor lui Darius Valcov ,nu ?

 6. Ionescu Vasileianuarie 24th, 2012 - 0:18

  Invata sa scrii corect inainte sa postezi… Ce sa mai zic de ineptia asta: ”felicitari ca a reactionat la ceva ce nu-i placea” :)) Ma feliciti si pe mine daca-ti crap capul? Nu de alta, dar asta e reactia mea fata de tine…

 7. ileanaianuarie 21st, 2012 - 20:20

  Facem pariu ca este viitorul primar al Slatinei ?

 8. pentru Ileanaianuarie 29th, 2012 - 10:30

  Facem pariu ca va intra in puscarie? Si el si Stanescu! De asta ce zici? Tu stii ce este in firma lui si cu cine a facut tranzactii? Cine trebuie sa stie, STIE! A ciordit mult puradelul, a inselat FISCUL, iar acum isi baga firma in INSOLVENTA, asa cum a facut si ursarul de Ciugulea! Pui pariu?

 9. smundfebruarie 1st, 2012 - 7:08

  hi!!!

Galerie foto

2011 - 2015 © ALL RIGHTS RESERVED. CONCRET IN OLT - COTIDIAN JUDETEAN Powered by Florentin PINTA