Free Online American Roulette Practice | LA CEREREA PARTIDULUI: EMIL POPA A DEMISIONAT DIN CL SLATINA! | ÎN NUMELE BARONULUI! IORDACHE S-A EXECUTAT! SPOREASCĂ... GUNOIUL! | ŞI-A PUS BARONU' ADMINISTRATOR PUBLIC! VOTAT IANCU!!! | IORDACHE NU VEDE PĂDUREA DIN CAUZA COPACILOR. FAVORIZATORI DE INFRACTORI ŞI EI?! | DE LA STĂNESCU LA OPRESCU, SPONSORUL FC OLT, SC MATRA SCORNICEŞTI, CONTINUĂ CONTRACTUL DE FUNIZARE A FRUCTELOR ÎN ŞCOLI! | ELIBERAT DIN AREST, PISICU RĂMÂNE RACORDAT LA LUCRĂRI PE BANI PUBLICI! | BARONU′ FACE MARKETINGUL LA LOCTRANS PENTRU CLIENTELA POLITICĂ | CĂRĂUŞUL DE ŞPAGĂ ROTEA- EXECUTAT PE BANDĂ RULANTĂ! | MITUITORUL LUI VÂLCOV NU SCAPĂ!

Felicia Man, paravan pentru pedelista Gheorghe

Postat in data de miercuri,11 iulie, 2012 in categoria Politica. Va puteti abona la RSS 2.0 feed. Puteti lasa un comentariu, sau un trackback de pe propriul domneavoastra site.

Felicia Man îşi va vedea în curând visul cu ochii. Un cadru didactic cu dragoste de meserie pe vremea când era director la Şcoala „Ştefan Protopopescu”. A durat dragostea pentru catedră până ce-a descoperit politica şi mai ales cât de bună aducătoare de funcţii este ea. A jucat în hore pe toate uliţele comunelor din judeţul Olt, a defilat prin slatina cu eşarfă roşie la gât, a plâns cu lacrimi de crocodile când Toma a pierdut şefia PSD Olt şi apoi s-a strecurat în gaşca câştigătoare. A visat dintotdeauna să revină general la ISJ Olt. A mai fost, i-a plăcut, însă perioada şefiei a fost scurtă. Nu-şi încape acum în piele pentru că urmează să-i vină numirea în noua funcţie de conducere. Nu pentru că şeful de partid ar dori să o răsplătească pentru munca depusă… împotriva lui, ci ca paravan. Felicia Man va fi inspector general pentru ca pedelista Mariana Gheorghe să rămână şefă la ISJ Olt! Nicolae Drăghici a fost silit să o accepte pe post de adjunctă însă nimic şi mai ales nimeni – nici măcar prietenul Nelu Ciugulea – nu l-a putut face să accepte să primească ordine de la Gheorghe, cu atât mai mult să-i fie adjunct unei „doamne învăţătoare”. Capul lui Drăghici pentru Mariana Gheorghe. Felicia Man… tot pentru Mariana Gheorghe. Să fie Mariana Gheorghe inspector general de… meserie şi poate a omis să treacă acest aspect în cv?! Care este oare obligaţia faţă de pedelista care după ce  fost demisă din funcţia de general, la încheierea concediului medical…, a fost pusă adjunctă de PSD- aceeaşi pedelistă care este astăzi şi consilier judeţean din partea partidului?! Sigur ştie Darius Vâlcov!

Ana Maria Matei

 

 

Please follow and like us:
0

1.481 vizualizări

Lasa un comentariu

Galerie foto

Citește articolul precedent:
Şova rămâne senator de Olt

Intoxicările media comandate de liderii PSD Olt cu privire la Colegiul 3 pălesc în faţa poziţiei lui Dan Şova cu...

Închide
2011 - 2015 © ALL RIGHTS RESERVED. CONCRET IN OLT - COTIDIAN JUDETEAN Powered by Florentin PINTA