MORTUL A... MURIT! PARCHETUL CURŢII DE APEL CRAIOVA CONTINUĂ CERCETĂRILE PRIVINDU-L PE MARIUS OPRESCU... | DUPĂ CE L-A DENUNŢAT PE VÂLCOV, MISS LARISA POPA S-A DUS LA... SPA! | TOMA S-A RACORDAT LA CAO! | PE PĂDURARU NU L-A LUAT APA. DOAR DNA-UL! | MINTE CUM RESPIRĂ SAU CUM A FENTAT VÂLCOV ARESTUL PREVENTIV! | 24 AUGUST-TRIBUNALUL OLT: CE AVEM NOI AICI? | DNA CERE REDESCHIDEREA URMĂRIRII PENALE. SUSPECŢII CER AMÂNARE! CE ZICE JUDECĂTOAREA COTOI PE 24 AUGUST? | MERGEM MAI DEPARTE. PE 13 AUGUST LA TRIBUNAL! | DNA CERE MĂSURI PREVENTIVE! AZI!!! | TRANSPARENŢĂ ZERO: 60% din bugetul CJ Olt în conturile lui Bălţoi!

Felicia Man, paravan pentru pedelista Gheorghe

Postat in data de miercuri,11 iulie, 2012 in categoria Politica. Va puteti abona la RSS 2.0 feed. Puteti lasa un comentariu, sau un trackback de pe propriul domneavoastra site.

Felicia Man îşi va vedea în curând visul cu ochii. Un cadru didactic cu dragoste de meserie pe vremea când era director la Şcoala „Ştefan Protopopescu”. A durat dragostea pentru catedră până ce-a descoperit politica şi mai ales cât de bună aducătoare de funcţii este ea. A jucat în hore pe toate uliţele comunelor din judeţul Olt, a defilat prin slatina cu eşarfă roşie la gât, a plâns cu lacrimi de crocodile când Toma a pierdut şefia PSD Olt şi apoi s-a strecurat în gaşca câştigătoare. A visat dintotdeauna să revină general la ISJ Olt. A mai fost, i-a plăcut, însă perioada şefiei a fost scurtă. Nu-şi încape acum în piele pentru că urmează să-i vină numirea în noua funcţie de conducere. Nu pentru că şeful de partid ar dori să o răsplătească pentru munca depusă… împotriva lui, ci ca paravan. Felicia Man va fi inspector general pentru ca pedelista Mariana Gheorghe să rămână şefă la ISJ Olt! Nicolae Drăghici a fost silit să o accepte pe post de adjunctă însă nimic şi mai ales nimeni – nici măcar prietenul Nelu Ciugulea – nu l-a putut face să accepte să primească ordine de la Gheorghe, cu atât mai mult să-i fie adjunct unei „doamne învăţătoare”. Capul lui Drăghici pentru Mariana Gheorghe. Felicia Man… tot pentru Mariana Gheorghe. Să fie Mariana Gheorghe inspector general de… meserie şi poate a omis să treacă acest aspect în cv?! Care este oare obligaţia faţă de pedelista care după ce  fost demisă din funcţia de general, la încheierea concediului medical…, a fost pusă adjunctă de PSD- aceeaşi pedelistă care este astăzi şi consilier judeţean din partea partidului?! Sigur ştie Darius Vâlcov!

Ana Maria Matei

 

 

Acest articol are 1.090 vizualizari

Lasa un comentariu

Galerie foto

Citeste si: Politica (195 din 412 articole)
2011 - 2015 © ALL RIGHTS RESERVED. CONCRET IN OLT - COTIDIAN JUDETEAN Powered by Florentin PINTA