Felicia Man, paravan pentru pedelista Gheorghe | Concret În Olt
JAF LA DRUMUL MARE! | FLĂMÂNDU′ CODRI VISEAZĂ ŞI OPRESCU PREŞEDINTE! DELUREANU FACE BINE MERCI! | BEI BERE ŞI VOTEZI MICI, SĂ VEZI SCOR LA LOCALE! | MERGEM ÎNAINTE: RUPIAH E TRECUT, SALUBRITATEA-I AFACEREA VIITORULUI! | PĂDURARU SUB SECHESTRU! 3 IMOBILE PENTRU 216 MII LEI! | SE REORGANIZEAZĂ GRUPUL: DECIZIE ICCJ- PRINA ARE LIBER LA FINU′ CISMARU! | CÂND ROTEA E MAI TARE DECÂT DNA-UL! TUPEU SAU EXCES DE PUTERE? | UN COPIL DE 13 ANI S-A ÎNECAT LA PLAJA OLT. IERI PRINA ŞI STĂNESCU, AZI MOŢ ŞI OPRESCU ÎNTR-UN SPECTACOL PENIBIL! | OPRESCU ÎI PREGĂTEŞTE "BRELOCUL" LUI MOŢ: I-A GĂSIT CITY MANAGER! | MITUITORUL LUI VÂLCOV S-A RĂZGÂNDIT!

Felicia Man, paravan pentru pedelista Gheorghe

Postat in data de miercuri,11 iulie, 2012 in categoria Politica. Vă puteţi abona la RSS 2.0 feed. Puteţi lăsa un comentariu, sau un trackback de pe propriul dumneavoastră site.

1.346 vizualizări

Felicia Man îşi va vedea în curând visul cu ochii. Un cadru didactic cu dragoste de meserie pe vremea când era director la Şcoala „Ştefan Protopopescu”. A durat dragostea pentru catedră până ce-a descoperit politica şi mai ales cât de bună aducătoare de funcţii este ea. A jucat în hore pe toate uliţele comunelor din judeţul Olt, a defilat prin slatina cu eşarfă roşie la gât, a plâns cu lacrimi de crocodile când Toma a pierdut şefia PSD Olt şi apoi s-a strecurat în gaşca câştigătoare. A visat dintotdeauna să revină general la ISJ Olt. A mai fost, i-a plăcut, însă perioada şefiei a fost scurtă. Nu-şi încape acum în piele pentru că urmează să-i vină numirea în noua funcţie de conducere. Nu pentru că şeful de partid ar dori să o răsplătească pentru munca depusă… împotriva lui, ci ca paravan. Felicia Man va fi inspector general pentru ca pedelista Mariana Gheorghe să rămână şefă la ISJ Olt! Nicolae Drăghici a fost silit să o accepte pe post de adjunctă însă nimic şi mai ales nimeni – nici măcar prietenul Nelu Ciugulea – nu l-a putut face să accepte să primească ordine de la Gheorghe, cu atât mai mult să-i fie adjunct unei „doamne învăţătoare”. Capul lui Drăghici pentru Mariana Gheorghe. Felicia Man… tot pentru Mariana Gheorghe. Să fie Mariana Gheorghe inspector general de… meserie şi poate a omis să treacă acest aspect în cv?! Care este oare obligaţia faţă de pedelista care după ce  fost demisă din funcţia de general, la încheierea concediului medical…, a fost pusă adjunctă de PSD- aceeaşi pedelistă care este astăzi şi consilier judeţean din partea partidului?! Sigur ştie Darius Vâlcov!

Ana Maria Matei

 

 

Please follow and like us:
0

Lasă un comentariu

Galerie foto


Citește articolul precedent:
Şova rămâne senator de Olt

Intoxicările media comandate de liderii PSD Olt cu privire la Colegiul 3 pălesc în faţa poziţiei lui Dan Şova cu...

Închide
2011 - 2016 © ALL RIGHTS RESERVED. CONCRET ÎN OLT - COTIDIAN JUDEŢEAN MIDI MANiACS